Rozeblue Csopak

Rozeblue Csopak

Rozeblue Csopak

Lemondási feltételek

Lemondási feltételek

  1. 30 napon túli lemondás esetén az előleg összegét visszatérítjük.
  2. 14 napon túli lemondások esetén a foglaló összege a foglalástól számított 1 éven belül felhasználható a korábbi foglalás értékével legalább megegyező értékű foglalás esetén.
  3. 14 napon belül: az előleg 50 %-át visszafizetjük.
  4. 7 napon belül nem jár vissza az előleg és új időpont sem kérhető.
  5. Nem jár vissza az előleg abban az esetben sem, ha a foglalás időpontja a vendég kérésére módosításra kerül és az új időpont lemondása megfelelne a lemondási feltétekben rögzített feltételeknek
 

Kérjük a vendégeinket, hogy a lemondásukat minden esetben, e-mailben legalább az érkezést megelőző 14 nappal korábban tegyék meg.

A szállás díját minden esetben a teljes lefoglalt időszakra szükséges fizetni. A foglalással véglegesített időszakon belüli későbbi érkezés vagy korábbi távozás esetén is a teljes szállásdíj fizetendő!

Felek az elszállásolási szerződésből eredő vitáikat minden esetben megkísérlik békés úton rendezni. Amennyiben a békés rendezés nem vezetne eredményre, úgy felek a viták eldöntését jogi útra terelik. Felek a jelen szerződésből eredő vitáik eldöntésére, a Veszprém Vármegyei Bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.

Köszönjük megértésüket!