Rozeblue Csopak

Rozeblue Csopak

Rozeblue Csopak

Rólunk

Rólunk

Csopakon élni az egyik legjobb dolog, ami történhetett velünk. Minden reggel a Balaton látványával indítani a napot, beszippantva az évszakok illatát,
gyönyörködni az oly sokszor „rosé-blue” színekben megfestett tájakban egész napra fel tud tölteni a legjobb energiákkal.

A két új apartman kiadása ezért egy igazi „álommunka” számunkra, szeretnénk minden hozzánk érkező vendégnek a legtökéletesebb nyaralás-élményt biztosítani egész évben! 
Az alábbiakban részletes bemutatást kapsz a ROZÉ BLUE apartmanjainkról illetve a hozzá kapcsolódó lehetőségekről, programokról.
Az aktuális eseményekről külön blog tájékoztat, amit minden héten aktualizálunk,  hogy ne nektek kelljen ezer helyről összeszedni az információkat.

Vágjunk is bele, rögtön feladatot kapsz: VÁLASSZ ILLATOT !
Érkezésetek a legtökéletesebb legyen!

A rend és tisztaság kötelező ,de nem elég. Szeretnénk nektek ajándékcsomaggal is örömöt szerezni, valamint a bekészített piperék illata is hozzájárul az itt töltött minőségi időtökhöz.

Az illatok:

  1. Rozé-blue a ház illata : vörösszőlő – áfonya
  2. Eper-menta
  3. Alma-fahéj
  4. Levendula-citromfű

Ha minimum 3 éjszakát töltesz nálunk-remélem még többet is a kiválasztott illatot kérlek írd meg nekünk és érkezéskor csak a tartalom lesz meglepetés

Ideje részletesen bemutatni apartmanjainkat: pasztell színek, egyedi bútorok, a pihenést tökéletesen kiszolgáló fekhelyek, extra felszereltség: mosó-szárítógép, mosogatógép, főzőlap, sütő, mikrohullámú sütő, kávégép, vízforraló… inkább nézd a képeket!

 

„Csopak, mert  szeretem!”-ez a falu szlogenje, ez fogad ha belépsz a településre, de baráti üdvözlésként is jó lenne terjeszteni.

A legegyszerűbben fejezi ki  azt, amit ez a festői szépségű hely kivált mindannyiunkból, akár itt élsz  akár csak pár napot tölthetsz itt el.
A strand, ami minden évben a legjobb értékeléseket kapja természetesen egész évben gyönyörű és rendezett.
Igazi családi kikapcsolódást nyújt, amihez hozzájárul   gondozottsága, a pihenést segítő árnyas helyek , a szép játszóterek, a fő szezonban nyitva tartó vendéglátóhelyek sokszínűsége.
Apartmanjainkból mindössze  800 méter az idevezető út hossza, a strand mind két végén szabadtéri fitnesz park található a nádasok árnyékában,amit egész évben használhattok. 

Szabadban edzeni igazi felüdülés testnek és léleknek egyaránt!
A falu  másik felében, a híres Csonka-torony szomszédságában pedig egy  igazi családi szabadidő parkja is van Csopaknak :
focipályával ami  mindenkié!,játszótér, kosárpalánk,még egy fitnesz részleg és itt csordogál az egész falun átfolyó Séd.

Innen már nincs messze a Plul-malom, ahol nyáron programok is vannak.
És akkor még nem beszéltünk a hegyről, a kilátóról ,a szőlőhegyről ami átvezet egyik irányban Balatonfüredre, a másik irányban pedig a fenséges fekvésű Paloznakra.

Végül néhány kedvenc helyünket ajánljuk a teljesség igénye nélkül:
Petrányi pincészet, By Laurel Csopak, Szomszéd kertje étterem, a reggelijéről híres Buborék vagy a nagy hagyományokkal rendelkező Víg Molnár.
Ha még többet szeretnél meg tudni a környék jó helyeiről, látnivalóiról, kirándulóhelyekről olvasd el a blogunkat!